De utlånte i aksjon

Andre Wisdom vant, Kristoffer Peterson tapte sin første ligakamp i Tranmere, mens Adam Morgan kun fikk noen minutter på banen. Her kan du se hvordan dagen har gått for de utlånte spillerne.

Sunderland brukte Fabio Borini fra start i dagens Premier League-bortekamp mot West Ham, men italieneren klarte aldri å komme i scoringsprotokollen på Upton Park i London. Han ble byttet ut da det gjensto 18 minutter av kampen.

På KC Stadium i Hull fikk Oussama Assaidi sjansen fra start og spilte hele kampen for bortelaget Stoke i kveld, men han fulgte ikke opp prestasjonen fra forrige helg, der han ble matchvinner mot Chelsea. Det endte nemlig målløst i lørdagens kveldkamp fra den engelske toppdivisjonen.

I Championship og League One fikk både Jack Robinson, Andre Wisdom og Conor Coady i tillegg til Kristoffer Peterson spille samfulle 90 minutter for sine klubber, mens Adam Morgan og Craig Roddan ble begge byttet inn i 2. omgangene i sine kamper.

Robinson og Blackpool måtte se seg slått av Queens Park Rangers på hjemmebane i ettermiddag, mens ligakollega Wisdom var med på å sørge for Derby-seier borte mot Charlton.

Morgan satt på benken i nesten hele kampen for Yeovil borte mot Barnsley. Han ble byttet inn og fikk de sju siste minuttene, men klarte ikke å vippe 1–1-resultatet i gjestenes favør.

Sheffield United og Coady vant 1–0 hjemme mot Swindon i League One. Verre gikk det med svenske Peterson, som spilte 90 minutter da Roddan og Carlisle banket Merseyside-klubben 4–1 hjemme på Brunton Park. Roddan ble byttet inn på 3–0 i det 72. minutt.

Skotske Partick Thistle sitt hjemmemøte med St. Johnstone ble avbrutt etter 1. omgang på grunn av dårlig vær og store vannmengder på banen. Henoc Mukendi startet kampen på benken og ble sittende der til dommeren valgte å utsette oppgjøret.