Deadline Day

Transfervinduets siste dag endte uten at noen nye spillere kom inn.Daniel Pacheco har gått ut på lån, mens Alexander Doni har fått terminert sin kontrakt og gått til Botafogo SP i Brasil.

En mulig overgang for Tom Ince (21) fra Blackpool til Liverpool virket aldri å være særlig nærme mot slutten av dette vinduet. Suso (19) avviste selv rykter om at det skulle være aktuelt med et utlån til Wigan.

***

Ifølge spansk fotballekspert på Sky Sports News, Graham Hunter, prøvde Liverpool å hente Isaac Cuenca (21) fra Barcelona på lån, men spilleren valgte isteden å gå til Ajax på utlån. Dette blir imidlertid benektet av kollega Guillem Balague.

***

Daniel Pacheco (22)
skal på lån til spanske SD Huesca fra nivå to, Segunda División, i Spania. Hans kontrakt på Anfield går ut sommeren 2014.

– Jeg er glad for å kunne fortelle at jeg drar til Huesca i spansk andredivisjon frem til sesongslutt. Jeg skal gi alt og kan ikke vente med å komme i gang, skrev spanjolen på sin Twitter-konto tidligere i dag.

***

Alexander Doni (33) har fått terminert sin kontrakt hos de røde, og gått til brasilianske Botafogo SP på fri overgang.

***

Red connection:
De tidligere Liverpool-spillerne Mohamed Sissoko (28) og Carl Medjani (27) er klare for nye klubber. Sissoko, med 87 kamper i Liverpool-trøye mellom 2005 og 2008, lånes ut fra Paris Saint-Germain til Fiorentina, mens franske Medjani, som i ung alder ikke klarte å etablere seg i førstelaget til de røde fra 2003 til 2006, går fra Ajaccio til Monaco. Stephen Warnock (31) har forlatt Aston Villa og signert permanent for Leeds. Andrea Dossena (31) har gått på utlån fra Napoli til Palermo, og Palermo har opsjon på kjøp. Alou Diarra (31) skal spille på utlån til Rennes, fra West Ham, resten av sesongen.

***

Foreløpig er dette status for kjøp og salg i Liverpool FC:

INN:
• Daniel Sturridge, Chelsea, £12M
• Philippe Coutinho, Inter Milan, £8,5M

UT:
• Joe Cole gratis til West Ham
• Nuri Sahin, Real Madrid, £1,6M, fra 25.august 2012 og ut sesongen 2012/13 - avbrutt 11. januar (signert for Borussia Dortmund)
• *Alexander Doni, kontrakt terminert. Gått til Botafogo på fri overgang.

LÅNT UT:
• Danny Wilson, Hearts, fra 18. januar og ut sesongen 2012/13.
• Adam Morgan, Rotherham, fra 3. januar til 9. februar.
• *Daniel Pacheco, Sociedad Deportiva Huesca, fra 31. januar og ut sesongen 2012/13.

* = Overgang gjort på Deadline Day.

Vi følger de siste timene minutt for minutt her på Liverpool.no og på vår twitterkonto, @LFCSCSB.