Debut for Borini - Robinson utvist

Fabio Borini og Joao Carlos Teixeira fikk sine første spilleminutter for henholdsvis Sunderland og Brentford i dagens ligarunde. Jack Robinson utvist for Blackpool. Svak kamp av Suso.

Fabio Borini startet på benken for Sunderland 1-3-tapet mot Arsenal på Stadium of Light. Sunderland-manager Paulo Di Canio begrunnet valget før avspark med at spilleren nylig hadde ankommet og ikke hadde trent skikkelig med resten av troppen de seneste dagene. Borini avslørte selv for noen dager siden at han hadde slitt med et hamstringproblem. 22-åringen ble byttet inn i det 71. minutt og hadde tre avslutningsforsøk. To av skuddene ble blokkert, mens ett gikk høyt og langt utenfor.

Joao Carlos Teixiera entret banen i det 91. minutt for Brentford mot Tranmere på Prenton Park. Stillingen var da 3-3. Brentford tok med seg alle poengene til London etter straffescoring nesten to og et halvt minutt på overtid.

Jack Robinson ble utvist etter å ha pådratt seg sitt andre gule kort da det gjensto en drøy halvtime av Blackpools bortekamp mot Bournemouth. På det tidspunktet ledet Lancashire-klubben 2-1, som også ble sluttresultatet. 20-åringen fikk gult kort nummer to for en uheldig felling ute på kanten. Venstrebacken får nå én kamps karantene.

Suso og Almería ble hakket for små borte mot Atletico Madrid og tapte 2-4. Midtbanespilleren var lite synlig i begge omganger. Han pådro seg gult kort i det 87. minutt for en felling av Diego Costa. Suso spilte sin svakeste til nå under låneoppholdet i La Liga.

Oussama Assaidi var ikke i Stokes 18-mannstropp i det målløse møtet med Manchester City.

Conor Coady var ubenyttet reserve da Sheffield United tapte 0-1 borte mot Carlisle.

Michael Ngoo satt på benken for Yeovil i 1-1-kampen mot Sheffield Wednesday. Yeovil lå under 0-1 da de ble redusert til ti spillere i det 41.minutt, men klarte likevel å få med seg ett poeng hjem fra Hillsborough

Henoc Mukendi var ikke i kamptroppen til Partick Thistle i 0-3-tapet hjemme mot Aberdeen.

Krisztian Adorjan må stå over for Groningen i morgendagens oppgjør mot Heerenveen. Ungareren soner sin siste kamp av en karantene på to kamper etter utvisningen mot Go Ahead Eagles 25.august.

Pepe Reina voktet målet for Napoli i 2-0-seieren hjemme mot Atalanta.