Debut for Morgan

Adam Morgan debuterte for Rotherham da han ble byttet inn i pausen i 1-3-tapet borte mot Aldershot. Jay Spearing på benken for Bolton.

Adam Morgan ble utlånt til Rotherham på torsdag, og skal være i League Two-klubben frem til 9.februar. I dag fikk 18-åringen sin debut da han entret banen før 2.omgang av FA-cupoppgjøret borte mot Aldershot ble sparket i gang. Da lå Rotherham under 0-2. Lagene scoret hvert sitt mål i andre omgang, slik at Rotherham røk ut med 1-3. Adam Morgan hadde en god scoringsmulighet på overtid, men ble forhindret av keeper Young. Spissen er nå cup-tied for Liverpool senere i turneringen.

Jay Spearing så hele kampen fra benken da Bolton rotet vekk en 2-0-ledelse til 2-2 hjemme mot Sunderland. Lagene må dermed ut i omkamp.