Det er en lårskade som plager Sturridge

I et intervju gjengitt av flere engelske aviser avslører Daniel Sturridge at det er lårskaden han har slitt med i lang tid som holdt ham ute av landskampen mot Chile, ikke en fotskade som tidligere rapportert.

- Denne lårskaden har jeg slitt med en stund nå, og den plager meg fortsatt litt. Men jeg skal dra på meg England-trøya og prøve å prestere etter beste evne mot Tyskland, siteres Sturridge av Telegraph.

- Jeg pådrar meg disse småskadene fordi jeg ikke fikk gjennomført en skikkelig preseason. Jeg er skuffet over at jeg ikke kunne spille i forrige kamp mot Chile. Det ville ha vært en stor mulighet for meg. Jeg skadet ankelen mot Irland i mai, og etter det har jeg slitt med smerter i låret nå og da. Jeg prøver å bli kvitt dette, slik at jeg får en kamprekke der jeg kan spille uten plager, sier spissen til The Independent.

- Jeg gikk glipp av Liverpools tur til Thailand under preseason. Det var forferdelig for meg personlig, fordi jeg hadde jobbet så hardt for å spille meg inn på laget, og jeg måtte tilbringe ferien på krykker. Jeg jobbet med fysioterapeuten og den fysiske treneren på treningsfeltet. Jeg fikk ikke trent mye før jeg ble kastet inn i kamper på grunn av at Luis Suarez var suspendert. Jeg ønsket å være sikker på at jeg var skadefri. Jeg scoret i sesongens første kamp, men sommeren var en vanskelig tid for meg på grunn av skaden. Men mange spillere har slitt med verre skader.