Direkte fra Kristiansund til Liverpool

Kristiansund Ballklubb feirer 10 år i 2013. I forbindelse med feiringen skal det blant annet arrangeres fotballtur til Liverpool.

Fredag formiddag 6. desember letter et fly med plass til 189 mennesker fra Kvernberget i Kristiansund og setter kursen mot John Lennon Airport i Liverpool.

Kampene Liverpool-West Ham og Manchester United-Newcastle står på programmet. Hvis kampene blir spilt på samme dag, er det billetter til Liverpool som gjelder. Hjemreise er mandag. Hvis Liverpool spiller på mandag, vil naturlig nok ikke flyet lette fra Liverpool før etter kampen.

- Vi har med oss en rekke samarbeidspartnere og andre, men fortsatt er det plass til flere. Her er det førstemann til mølla, sier Kjetil Thorsen, som er daglig leder i førstedivisjonsklubben Kristiansund BK.

Thomas Larsen Bergheim fra supporterklubben er med som reiseleder. Hele gjengen skal bo på Novotel Hotell i Liverpool sentrum.

- Vi kan også love noen overraskelser når vi kommer til England, sier Thorsen.

Prisen for å være med er 10.545 kroner i dobbeltrom. Da er fly, mat og drikke på flyet, tre netter på hotell med frokost, reiseleder, all transport i England og kampbilletter inkludert i prisen.

Turen er et samarbeid mellom Kristiansund Ballklubb, lokalavisa Tidens Krav, Sparebank 1 Nordvest og Ving. De som vil være med kan ringe Ving på telefon 23 15 58 50 for å være med.