Downing friskmeldt

Stewart Downing er friskmeldt igjen og aktuell for Reading-kampen, men Raheem Sterling vil ikke bli involvert på lørdag, bekrefter Brendan Rodgers.

Downing måtte forlate banen etter bare 25 minutters spill mot West Ham sist helg, grunnet sykdom. Men er nå altså blitt frisk igjen.

- Unge Raheem vil ikke bli involvert mot Reading. Stewart Downing slet med sykdom rett før kampen sist helg, og det var grunnen til at han måtte byttes ut så tidlig, fortalte Rodgers under sin pressekonferanse på Melwood i ettermiddag.

- Downing er i fin form nå. Utenom Sterling er folk friske og raske, og spillerne ser ut til å være i god form, la han til.

- Når det gjelder Raheem ønsket den medisinske staben å la ham hvile noen uker for så å vurdere skaden hans etter det. Det er et problem han har slitt med en stund.

- Han er en veldig ung spiller, så vi ønsker ikke å risikere at han pådrar seg en unødvendig landgtidsskade. Selvsagt hadde vi helst ville hatt ham i troppen for å utvikle ham videre, men vi må sørge for å ta vare på ham da han er en ung spiller. Det er vi forpliktet til.

- Når han viser tegn til å være sliten og småskadet, må vi ta det på alvor og behandle det på den måten vi anser som best mulig. For øyeblikket innebærer det at vi tar ham ut av troppen.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.