Downing kan havne i West Ham

West Ham-sjef Sam Allardyce vil hente kantspilleren til hovedstaden.

Liverpool og West Ham nærmer seg enighet om en overgang for Stewart Downing (29). Det melder flere engelske medier fredag kveld. Andy Hunter i The Guardian er blant journalistene som skriver at en overgang verdt seks millioner pund står på trappene.

Selv om klubbene trolig blir enige om prisen, er det slettes ikke sikkert at Downing selv ønsker å flytte sørover. Da nettopp West Ham forsøkte seg på flankespilleren tidligere i sommer, var 29-åringen klokkeklar på at han ikke ville vurdere å flytte til Øst-London.

Liverpool-ledelsen ønsker å kvitte seg med Downing for å lette lønnsbudsjettet. Den tidligere Middlesbrough- og Aston Villa-stjernen tjener angivelig 80.000 i uken, og engelskmannens lønnskrav kan også stikke kjepper i hjulene for en eventuell overgang.

Newcastle var også interessert i Downing tidligere i sommer, men skjærenes interesse for £20-millionerskjøpet har kjølnet. Nå prioriterer nordøstklubben andre overgangsmål.

Dersom overgangen til West Ham går i orden, følger han i fotsporene til Andy Carroll, som skrev under for London-klubben tidligere i sommer.