Downing og Reina hyller Suarez

Stewart Downing og Pepe Reina hyller lagkamerat Luis Suarez etter uruguayanerens hat-trick i Wigan.

Downing kom selv på scoringslisten da han satte inn Liverpools første scoring på DW Stadium i kveld, men likevel er det Luis Suarez som stjeler overskriftene med tre fantastiske mål. Liverpool-spissen er nå toppscorer i Premier League, og har gjort 28 mål totalt denne sesongen.

- Han må være et mareritt for forsvarspillere, uttalte Downing til ESPN når han ble bedt om å beskrive lagkamerat Suarez etter kampen.

- Han kan være helt borte i kamper, men forsvarerne må være på tå hele tiden, for plutselig kan han gjøre et mål ut av ingenting.

- Målene hans i kveld var avslutninger i toppklassen. Han har vært strålende for oss hele sesongen.

Målvakt Reina sier seg helt enig.

- Han scorer mål ut av ingenting. Han kan score alle typer mål. Han skaper dem selv, og bidrar også med målgivende pasninger til sine lagkamerater. Det er strålende.

Selv vartet Reina opp med flere redninger i verdensklasse i kveldens kamp, og holdt buret rent nok en gang.

- Vi var med i kampen helt fra begynnelsen av. Vi kunne ikke ha startet bedre, ettersom vi fikk et tidlig mål.

- Etter den tidlige scoringen ønsket vi å forsvare oss godt og holde buret rent. Det viktigste er som alltid seieren og de tre poengene. Jeg er mer enn fornøyd med det, men når jeg klarer å gjøre et par gode redninger i tillegg, er det bra.

Liverpool står nå med tre strake seire, om vi regner med 3-1 seieren over Zenit i Europa League, og har gjort tolv mål på disse tre kampene. Downing karakteriserer kveldens prestasjon i Wigan som perfekt.

- Vi ønsket å starte kampen veldig bra. Det at vi fikk et tidlig mål roet nervene, og vi kunne spille god fotball, sier 28-åringen.

- Jeg syntes vi var det beste laget. Spesielt i første omgang. Vi scoret noen flotte mål, og seieren var fullstendig fortjent.

- Vi har hatt noen store seire den siste tiden, og levert flott angrepsspill. Vi forsvarer oss også bra som lag. Jeg syntes vi leverte en perfekt prestasjon igjen, akkurat som mot Swansea. Det var også en stor seier og en stor prestasjon. Det begynner å fungere ganske bra for oss nå, så nå gjelder det bare å fortsette fremgangen.