Downing tror på seier mot Spurs

Liverpool-vingen spår at Luis Suárez og Daniel Sturridge vil skape hodebry for Tottenham-forsvaret på søndag.

Stewart Downing har virkelig våknet til liv de siste ukene, og mot Wigan var han en konstant trussel for gjestenes forsvar. Nå tror kantspilleren at Liverpool kan surfe videre på medgangsbølgen med seier mot Tottenham.

– Det kommer til å bli en flott kamp. De har gode offensive spillere, og slik vi spiller for tiden, er vi i stand til å score flere mål. Tottenham vet at de vil få en tøff kamp. Vi spilte dem av banen på White Hart Lane. Jeg vet at vi tapte, men jeg vet ikke hvordan, sier Downing, ifølge Sky Sports.

Luis Suárez har bøttet inn mål for Liverpool hele sesongen, og nå har uruguayaneren fått selskap av Daniel Sturridge i målprotokollen. Det gleder Downing, som mener at rødtrøyene var litt for avhengige av Suárez i høst.

– Vi kan ikke stole blindt på at Luis skal score alle målene våre. Andre spillere må bidra, og Daniel har vært en god signering for oss. Han har gitt oss noe annet i kampene han har spilt. Sammen er de et mareritt for forsvarsspillere. Jeg er sikker på at vi kan vinne, avslutter 28-åringen.