Dramatisk flytur for Agger

Det ble en dramatisk landing for det danske landslaget med kaptein Daniel Agger i spissen på Malta i ettermiddag.

Ekstra Bladets journalist Mads Glenn Wehlast var ombord i flyet sammen med den danske troppen, og han beskriver landingen i et kraftig uvær på Malta som ubehagelig, nesten umulig og meget voldsom.

Wehlast beretter om et uvær av en annen verden, og pilotene skal ha vurdert å avbryte landingen på Malta og fly til Sicilia i stedet. Danmark spiller landskamp på Malta i morgen kveld, og oppladningen kunne altså vært bedre.

Landslagsspillerne, lederne og danske journalister var med det samme chartrede SAS-flyet, og det ble en ubehagelig opplevelse for samtlige, beretter Wehlast. Flyet landet under et forferdelig tordenvær som skapte voldsom turbulens, og flyet skal ha ristet noe enormt.

SAS-flyet sirklet over flyplassen i tjue minutter før det landet. Wehlast forteller at det var helt stille ombord i flyet under landingen. Mens danskene til slutt kom seg helskinnet ned på Malta, var det tre andre fly som valgte å avbryte landingen på øya i Middelhavet og lande på andre flyplasser i stedet.

- Det var meget voldsomt, og noe av den verste turbulens jeg har erfart i mitt liv. Men jeg følte meg likevel aldri redd, sier Ekstra Bladets journalist Wehlast til sin egen avis.