Drømmen gikk i oppfyllelse for Smith

19 år gamle Brad Smith har kjempet seg tilbake etter en alvorlig korsbåndskade, og i går gikk drømmen om å spille for Liverpools førstelag i oppfyllelse.

Venstrebacken, som opprinnelig er fra Penrith i Australia, fikk spille den siste halvtimen mot Chelsea som erstatter for en skadet Joe Allen. Han fikk prøve seg i en litt uvant rolle på venstreflanken av midtbanen. Debuten kom mindre enn ett år etter at Smith pådro seg en stygg korsbåndskade under spill for Liverpool U21 mot Southampton i januar. 19-åringen var ikke tilbake i spill igjen før i oktober.

- Dette var en drøm som gikk i oppfyllelse. Jeg har jobbet for dette i årevis. Jeg har alltid drømt om å spille for Liverpools førstelag, så jeg er henrykt over å ha fått min debut. Det var bare synd med resultatet, sier Smith til Liverpoolfc.com etter 2-1 tapet for Chelsea.

- Manageren ba meg varme opp, så jeg løp ned langs sidelinjen, men jeg trodde ikke jeg ville bli satt inn. Men så fikk jeg beskjed om å gjøre meg klar, og da gikk drømmen i oppfyllelse, fortsetter han.

- Det har vært vanskelig å komme tilbake etter en så stygg skade som jeg pådro meg, så jeg er stolt over å ha debutert for førstelaget nå.

- Manageren sa jeg skulle spille ute på flanken, og ba meg holde meg høyt i banen. Det var som forventet – det var veldig vanskelig å spille mot så gode spillere.

- Nå får jeg forhåpentligvis en ny sjanse i neste kamp. Jeg håper jeg kan imponere og spille så godt at jeg får flere sjanser på førstelaget.