Drømmer om Barcelona

Pepe Reina drømmer om en retur til Camp Nou og Barcelona, men vil fokusere på spill for Napoli. Retur til Liverpool virker lite trolig.

Pepe Reina har kontrakt med Liverpool til 2016, men en retur til Anfield virker lite trolig etter at Simon Mignolet i sommer ble hentet inn, og har etablert seg som førstevalg mellom stengene i klubben.

 

Det så lenge ut til at spanjolen skulle returnere til Barcelona i sommer, men Victor Valdes valgte å bli i klubben en sesong til. Til sommeren er han trolig ferdig, og Reina vil igjen linkes til den regjerende spanske ligamesteren.

 

- Jeg ville elske å returnere til Barcelona. Det er et privilegium å spille for Barcelona, men jeg ser for meg at mitt navn er et av mange på lista, sier Reina ifølge SkySports.

 

- Barca er en toppklubb, og Victor Valdes sin avskjed vil gjøre at flere kandidater blir oppmerksome, så en retur vil bli vanskelig. For øyeblikket tenker jeg ikke på det. Jeg var heldig som spilte der en gang, og jeg føler meg privilegt for å ha gjort det. Det viktige nå er at jeg gjør det bra for Napoli.

 

Reina er utlånt til Napoli for hele denne sesongen. Laget, som er ledet av Rafa Benítez, ligger for øyeblikket på tredjeplass i Serie A - seks poeng bak ledende Juventus.