Drømmer om sin første scoring

Suso håper å få spille dagens kamp mot Oldham, og drømmer om å gjøre sitt første offisielle mål for Liverpool.

19-åringen har gjort en rekke mål for Liverpools junior- og reservelag etter overgangen fra Cadiz i november 2010, men han har fortsatt til gode å nette for førstelaget etter 18 kamper på høyeste nivå.

- Jeg lengter etter en scoring. Jeg tenker hele tiden på når jeg skal score ett mål for førstelaget. Men jeg trenger ikke bekymre meg for det. Det er viktig at jeg jobber hardt, og så vil scoringen komme, sier Suso i et intervju med Liverpoolfc.com.

- Selvsagt skulle jeg gjerne ha gjort mål i hver eneste kamp. Jeg tror dog ikke jeg kommer til å danse om jeg scorer, men jeg må tenke litt på hvordan målet skal feires. For øyeblikket er jeg ikke sikker.

Suso er opptatt av å unngå en overraskelse på Boundary Park i dag, etter at Liverpool fikk det tøft mot vesle Mansfield i forrige runde.

- Dette er en viktig kamp for oss. Vi vet de vil stille med et fysisk sterkt lag, og de har et godt lag. Av og til kan denne type lag i FA-cupen, som Mansfield og Oldham, være vanskeligere enn å møte Premier League-motstand, fordi de er så giret foran kampen og spillerne spiller kanskje den viktigste kampen i sine liv. I tillegg kan banen være ujevn. Jeg tror det vil være tilfelle i dag, på grunn av været vi har hatt den siste tiden.