Duo kan spille

Ashley Cole og Gary Cahill var tilbake i trening for Chelsea i dag, og Rafael Benitez bekrefter at duoen kan bli involvert mot Liverpool på søndag.

De to forsvarspillerne har vært ute av spill i tre uker, men etter en medisinsk vurdering i morgen kan de komme til å figurere i Chelseas lagoppstilling mot Liverpool.

- Det er gode nyheter. Gary Cahill og Ashley Cole har trent i dag, noe som var positivt. Marko Marin kan også være aktuell, selv om han ikke trente i dag. Vi har ingen problemer utenom Oriol Romeu. Resten av troppen er skadefri. Det er for tidlig å si noe sikkert, men etter en ny treningsøkt i morgen vil vi vite mer, uttaler Benitez til Chelseas offisielle nettside.

- Nå handler det om Liverpool. Dersom vi kan ta tre poeng, vil vi fortsatt være blant topp tre. Jeg studerer ikke terminlisten til de andre lagene, men konsentrerer meg kun om neste kamp.

- Jeg har mange venner og gode minner fra Liverpool så det blir følelsesladet for meg, men jeg vil forsøke å konsentrere meg om kampen og gjøre mitt beste i 90 minutter.

Benitez trekker frem Luis Suarez som Liverpools fremste våpen.

- Alle her har sett Suarez spille i hver eneste kamp. Han er en nøkkelspiller for Liverpool. En fantastisk spiller.