Echo: LFC går for Williams som Carra-erstatter

Liverpool Echo slår i dag fast at Liverpool FC kommer til å gjøre et forsøk på å hente Swansea-stopper Ashley Williams som erstatter for Jamie Carragher.

James Pearce i Liverpool Echo slår skråsikkert fast at Liverpool FC vil sikte seg inn mot Swansea-kaptein Ashely Williams i sommer, når manager Brendan Rodgers skal finne en erstatter for Jamie Carragher.

Pearce hevder at det å sikre seg tjenestene til den store midtstopperen er Liverpools førsteprioritet i det kommende transfervinduet. Williams står rett og slett øverst på Rodgers sin ønskeliste.

Echo-journalisten legger til at Liverpool har flere mulige alternativer, skulle man ikke få fatt i Williams. Men Feyenoord-stopper Stefan De Vrij skal ikke lenger være et transfermål for de røde. Liverpool har hatt speidere som har fulgt den 21 år gamle nederlandske landslagsspilleren nøye denne sesongen. Rodgers fløy selv til Rotterdam for å se ham i aksjon mot PSV Eindhoven, og skal ikke ha blitt imponert. Derfor har han nå andre alternativer i kikkerten om førstevalget Williams skulle glippe.

Williams har kontrakt med Swansea til 2015, og vil koste omkring £8M i innkjøp. Arsenal viser også interesse for Swansea-kapteinen.

Brendan Rodgers vil forsøke å overtale Liverpools eiere, Fenway Sports Group, til å fravike sin transferstrategi der det vektlegges å kjøpe spillere under 24 år. Liverpool-manageren er sikker på at FSG vil være enige i at det er umulig å erstatte Carragher med en ung og uerfaren midstopper.

Echo skriver videre at Martin Skrtels fremtid på Anfield er høyst usikker, og slovaken kan forsvinne til sommeren sammen med stopperkollega Sebastian Coates. Det betyr i så fall at tre av midtstopperne i årets tropp ikke vil være Liverpool-spillere lenger når neste sesong starter opp.

Rodgers vil forsøke å sikre seg ytterligere transfermidler ved å selge Andy Carroll. Det virker nå usannsynlig at Carroll fortsetter i West Ham United etter at låneavtalen med London-klubben utløper i mai. Selv skal Carroll ha ønske om å returnere til moderklubben Newcastle.