Echo: Samtalene vil fortsette i dag

Liverpool Echo skriver at budet som Liverpool har lagt inn på Philippe Coutinho er på 9 millioner euro, noe som tilsvarer £7.6M.

Echo skriver at Liverpool har vært i forhandlinger med Inter helt siden de la inn sitt første bud på 6 millioner euro (£5M), og fikk dette avslått i forrige uke.

Selv om forhandlingene har dratt ut skal ledelsen på Anfield føle seg trygge på at de kommer til enighet med Inter, og at de dermed vil sikre seg den 20 år gamle brasilianske landslagsspilleren.

Echo skriver videre at rapporter om at administrerende direktør Ian Ayre fløy til Italia i går ikke medfører riktighet.

Coutinho, som har slitt med en liten skade den siste tiden, var utelatt fra Inters tropp til cupsemifinalen mot Roma i går kveld, på grunn av diskusjonene omkring hans fotballfremtid.

Echo skriver at samtalene mellom klubbene vil fortsette i dag, og Liverpool er ikke bekymret for at interessen fra Southampton skal drive prisen i været fordi spilleren foretrekker en overgang til Anfield-klubben.

Couthino ble kjøpt av Inter fra Vasco da Gama for 4 millioner euro i en alder av 16 år, men ble i Brasil i to år til før han flyttet til Italia i 2010. Han hadde et vellykket låneopphold i Espanyol forrige sesong, men har fått begrenset med spilletid etter at han returnerte til Inter. Han har startet kun tre Serie A-kamper denne sesongen, og har spilt 10 seriekamper totalt for Inter.