Echo: Suarez forsvinner ikke i januar

Liverpool Echo mener det er helt usannsynlig at Luis Suarez blir solgt under transfervinduet i januar.

- Suarez kommer ikke til å forsvinne til en annen klubb under transfervinduet i januar, men Liverpool vet at det vil komme flere lukrative bud til sommeren, skriver lokalavisen.

Echo rapporterer at Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, nå er tilbake fra Spania, etter at han i går fløy til Barcelona for å diskutere Suarez sin fremtid med spillerens agent, Pere Guardiola.

Liverpool håper at Suarez skal skrive under på en ny langtidskontrakt, slik at de kan få beholde sin toppscorer. Suarez sin nåværende kontrakt løper ut sommeren 2016. Uruguayaneren har ifølge Echo nå en lønn på rundt £100.000 i uka, og Anfield-klubben skal være villige til å gi spissen en solid lønnsøkning og gjøre ham til klubbens best betalte spiller.

Echo skriver at samtalene mellom Liverpool og Suarez sin agent er på et tidlig stadium, men beskriver samtaleklimaet som godt. Lokalavisen tror at spilleren selv kan finne på å vente til ligaslutt i mai før han tar en avgjørelse om han skal signere en ny kontrakt med Anfield-klubben eller ei. Han vil da vite om Liverpool har nådd sitt mål om spill i Champions League neste år.