Eierne snakket med Luis

Tom Werner forteller at han pratet med Luis Suarez da det sto på som verst i sommer. Han kommer selv til å være tilstede når Manchester United kommer på søndag.

Luis Suarez ønsket seg bort fra Liverpool i sommer, og det var mye oppstyr da han ønsket å presse gjennom en overgang til Arsenal. Til og med eierne ble involvert, og nektet å selge til en topp fire-rival.

- Vi sa til Luis at han var viktig for suksessen til klubben vår. Det vi sa privat, det Brendan sa, og det John sa offentlig var at vi måtte gjøre det som var i Liverpools beste interesse, sier Tom Werner i et intervju med ESPN.

 

- Du er kanskje frustrert over at vi ikke er i Champions League, men vi trenger deg, og forventer at du er profesjonell. Når overgangsvinduet nærmer seg slutten, så ville det bli enda vanskeligere å erstatte Luis.

 

Han fikk også spørsmål om hvor lenge han trodde Luis Suarez kom til å bli i klubben.

 

- Jeg vil ikke skape overskrifter i morgen. La oss ta en sesong om gangen. Det ville vært stort dersom vi i mai var en av de fire klubbene som skulle spille Champions League. Det tror jeg er noe som ville gjort både supporterne og Luis glad.

 

- Vi gjør det beste for klubben. Noen vil kanskje si det var hardt, men noen ganger må du bare si til spilleren at vi har kontrakt med deg og forventer at du skal være profesjonell. Vi vil kunne se på situasjonen ved en senere anledning, men nå må du fokusere på å levere på banen.

 

Tom Werner vil selv være tilstede på kampen på søndag.