En god kveld på Milk Cup

Liverpool U18 slo Newcastle 4-2 i Milk Cup i kveld, i en kamp hvor Chirvella igjen kom på scoringslista. U16 er klar for semifinale mot County Antrim etter å ha slått Southampton med samme resultat. Oppdatert.

I dag ble siste kamp i gruppespillet av Milk Cup i Nord-Irland spilt, og trener Mike Garrity sitt lag skulle følge opp 3-1 seieren mot O'Higgins fra Chile.

Laget møtte Newcastle, og vant kampen 4-2. Foreløpig har det bare kommet ut at Ryan Kent og Pedro Chirivella kom på scoringslisten. Chirivella skal ha spilt i en defensiv midtbanerolle, men gjorde også mål i seieren mot O'Higgins i går.

 

Laget er sikret to kamper til, men kan ikke vinne turneringen. Til det er målforskjellen for svak. Kun de fire beste av de 20 lagene går til semi-finale, og Liverpool endte som nummer fem etter de tre første kampene.

 

Oppdatert: De røde skal nå møte Corinthians, og troféet de kan kjempe om heter "Milk Cup Globe".

 

I juniorklassen vant U16-laget 4-2 mot Southampton. De røde lå under to ganger, men viste seg til slutt å være for sterke for sørkystlaget. Herbie Kane scoret på en halvvolley, mens Liam Robinson ble den store helten med hattrick.

 

Laget som er ledet av Michael Beale vil møte County Antrim i semi-finalen. Vinneren av den vil møte vinneren av Watford og naborival Everton.