En time for Gerrard

Steven Gerrard spilte en drøy time for England i kveld, da Skottland ble slått 3-2.

Gerrard ledet England som kaptein mot Skottland på Wembley. Liverpool-kapteinen ble byttet ut etter 62 minutters spill. Da hadde han rukket å legge frisparket som førte til at Danny Welbeck utlignet til 2-2. Glen Johnson ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Joe Allen ble byttet ut fire minutter før full tid da Wales og Irland spilte målløst i Cardiff.

Simon Mignolet ble sittende på innbytterbenken gjennom hele kampen da Belgia spilte uavgjort 0-0 mot Frankrike i Brüssel. Samme skjebne led utlånte Pepe Reina da Spania vant 2-0 i Ecuador.

Danny Ward fikk en travel ettermiddag i mål for Wales U21, som tapte hele 5-1 for Finland i en EM-kvalifiseringskamp hjemme i Bangor i ettermiddag. Gjestene ledet 4-0 allerede ved pause.

Utlånte Krisztian Adorjan ble byttet ut etter første omgang da Ungarn U21 slo Malta U21 1-0 en privatlandskamp i Budapest. Ungarerne dominerte banespillet stort, men slet med å få hull på byllen. Seiersmålet kom fire minutter på overtid.