England startet med tap

Det var tre røde i startoppstillingen da England i kveld spilte sin første kamp i U21-EM, men det var Fabio Borini og Italia som kunne juble etter kampen.

Jack Robinson, Jonjo Shelvey og kaptein Jordan Henderson startet alle for England mot Italia i Tel Aviv, mens Andre Wisdom satt på benken. Fabio Borini startet på topp for italienerne.

Jack Robinson hadde en tøff dag på venstrebacken. Ikke bare måtte han spille med noe så hårreisende som nummer 9 på ryggen som venstreback, men han fikk det også tøft mot et offensivt italiensk lag, og var heldig som ikke fikk dømt straffe imot seg i førsteomgangen. Det skal være sagt at han neppe har valgt det draktnummeret selv, men fikk det da han erstattet gamblingutestengte Andros Townsend i troppen.

Jonjo Shelvey spilte heller ingen spesielt god kamp, og ble byttet ut i det 75. minutt. Jordan Henderson spilte hele kampen, og fikk en god mulighet fra godt skuddhold på frispark på overovertid. Den italienske målvakten fikk reddet skuddet, som var det siste som skjedde i kampen.

Da gikk det bedre for Fabio Borini og Italia. 22-åringen slet til tider med touchen og det dårlige underlaget, men løp mye og fikk en god mulighet fra skrått hold da han fikk blokkert Jack Butland sin klarering. Skuddet gikk til side for mål.

Italia scoret kampens eneste mål etter 78 minutter, da Lorenzo Insignie satte inn et frispark sekunder etter at Borini var byttet ut.

Tidligere i dag spilte Israel og Norge 2-2 i samme gruppe. På lørdag kl. 18.00 spiller England mot Norge i Petah Tikva, mens Italia møter vertsnasjon Israel i Tel Aviv kl. 20.30.