Enrique hjelper sine landsmenn

Jose Enrique har hjulpet sine spanske landsmenn Iago Aspas og Luis Alberto til å finne seg til rette på Melwood. Venstrebacken tror at de røde står foran en spennende sesong.

- De har vært med meg hele tiden fra de kom hit og spurt meg om ting, noe som er normalt, sier Enrique om de to nyervervelsene.

- Jeg har gjort det tidligere med andre spillere. Jeg har sagt at jeg er tilgjengelig hvis de behøver meg, jeg vet det er vanskelig i starten når du kommer fra et annet land og ikke kan språket.

- Aspas gjorde det virkelig bra med Celta Vigo og scoret mange mål. Jeg har sett ham i noen kamper men følger ikke La Liga så nøye, bare mitt lag Valencia, Levante, Real Madrid og Barcelona.

- Luis Alberto har også gjort det bra i Barcelona, jeg håper virkelig de lykkes her.

- Det er vanskelig å vurdere ytterligere da treningen nå dreier seg om det fysiske, selv om det samtidig er mye med ballen. Du kan imidlertid se at Aspas er en smart spiller. Han er også en hyggelig kar, og det samme med Luis.

- Vi har godt lag, det viste vi sist sesong, men med noen forsterkninger kan vi bli enda bedre. Vi ser framover og laget vi har nå er veldig spennende.

- Personlig håper jeg å spille så mye jeg kan. Jeg prøver å bli bedre for hver sesong. Jeg har holdt treningen ved like under sommeren ved å ta tre til fire økter hver uke. Det har ikke vært hard trening, men jeg synes at det har hjulpet og jeg føler meg i ganske bra form.