Ett minutts stillhet for de 96

Reading FC melder på sine offisielle nettsider at det vil bli holdt ett minutts stillhet til minne om de 96 Liverpool-supporterne som mistet livet i Hillsborough-tragedien før avspark på Madejski Stadium på lørdag.

Kampen mellom Reading og Liverpool på Madejski Stadium spilles to dager før 24-årsdagen for tragedien i Sheffield. Reading opplyser at de tok kontakt med Premier League tidligere i dag, og fikk medhold i at det var absolutt på sin plass å holde ett minutts stillhet for å markere at det nå er 24 år siden tragedien fant sted.

Reading-fans viste også sin medfølelse med Hillsborough-ofrene og deres etterlatte tidligere i sesongen, da de reiste seg og klappet da «You'll Never Walk Alone» ble spilt over høytaleranlegget på Madejski Stadium i forinbdelse med kampen mot Tottenham, kort tid etter at Hillsborough Independent Panel publiserte sin rapport.

Da lagene møttes på Anfield i oktober la Readings supportere ned en rekke skjerf og flatgg på Hillsborough-minnesmerket ved Shankly Gates.