Etterlyser scoringer fra flere spillere

Brendan Rodgers mener at for mye av scoringsansvaret hviler på Luis Suarez og Daniel Sturridge.

Duoen Suarez og Sturridge har gjort 14 av Liverpools 17 ligamål denne sesongen. Etter 10 kamper er Victor Moses den eneste andre Liverpool-spilleren som har scoret mål fra åpent spill. De to siste scoringene er straffespark satt inn av Steven Gerrard.

Manageren ønsker flere scoringer fra midtbanen, og Liverpool Echo tror at Philippe Coutinho kan bidra til det. Lokalavisen tror at brasilianeren vil starte sin første kamp på nesten to måneder når Liverpool er vertskap for Fulham i ettermiddag.

- Det er ikke tvil om at vi trenger flere mål fra midtbanespillerne, sier Rodgers til Echo.

- Det er noe vi må forbedre oss på. Vi har målscorere på topp, og jeg tror at det vil hjelpe at Coutinho nå kommer tilbake, da han vil score mål for oss. Han gir oss genuin kvalitet i vårt spill.

- Jordan Henderson kommer også til å score mål denne sesongen. Det bekymrer meg ikke.

- Vi er fortsatt et av lagene som har gjort flest mål i divisjonen, men jeg mener at vi likevel må få flere mål fra folk i andre posisjoner enn de to på topp.

Echo melder at Coutinho har imponert på trening denne uken, og kan være katalysatoren til nettopp dette.

- Vi oppfordrer Philippe til å bevege seg hele tiden, så han ikke bare ligger på utsiden av oppasserne, men også går innover i banen. Dermed får vi overtall på midtbanen. Han kan også spille i rollen som nummer 10. Det har vi sett før. Bare det å ha ham på banen er det viktigste med Philippe Coutinho. Dette er en veldig teknisk god spiller, med en sterk personlighet, sier Rodgers.

- Han har bare vært tilbake i trening noen få dager, men han var utmerket når han kom inn mot Arsenal sist helg. Vi er glade for at han er tilbake. Han har fått enda en uke med god trening, og er helt klart i god nok form til å starte kampen mot Fulham dersom vi bestemmer oss for det.