FA-cup og ligacup på TV2 også i 2013/14

TV 2 Sporten har forlenget rettighetsavtalen om å sende FA-cup, ligacup og Championship også neste sesong. Opsjon på videre kjøp.

TV 2 har fra før rettighetene til å sende Premier League ut 2015/2016-sesongen.

Dermed kan du som supporter – både på TV og på nett via TV 2 Sumo – fortsatt se alt det beste av engelsk fotball på TV2s kanaler.

Den nåværende avtalen løper ut inneværende sesong.

– Nå kan vi med full rett kalle oss «the Home of English Football» i lang tid fremover. På TV 2 er det nå alltid engelsk fotball i en helg gjennom hele høsten og vinteren. Dette er en god og hyggelig dag for TV 2 Sporten, sier sportssjef Bjørn Taalesen til tv2.no.

Slås trolig sammen til én pakke
Sportssjefen varsler at det trolig vil komme endringer i hvordan det totale engelske fotballtilbudet pakketeres.

– Kjøpet innebærer at vi får et bedre totaltilbud på engelsk fotball fra neste sesong. Vi vil nok slå sammen alt vi har av engelsk fotball da, slik at de som kjøper seg en billett til engelsk fotball får det gjennom ett abonnement, sier Taalesen.

Som også kan love seerne et bedre tilbud fra Championship.

– Vi har ikke vært fornøyd med kamptilbudet vi har fått derfra, som er veldig styrt av Sky i England. Men vi er nå blitt lovet tilgang til langt flere kamper fra dette nivået. Gjennom abonnement på TV 2 Sumo vil de mer ihuga fansene av de mindre klubbene få se langt mer til sine lag, sier Taalesen.

Ikke mindre Tippeliga
Sportssjefen avviser at det ferske kjøpet går på bekostning av kanalens Tippeliga-tilbud.

– For oss er engelsk fotball et premiumprodukt, vårt betalings-tv. Tippeligaen, slik den blir fra denne sesongen, har ikke vi lenger betalings-tv-rettighetene til. Derfor konsentrerer vi vår dekning av Tippeligaen rundt de to åpne kampene vi har hver uke. Det vil ikke gå ut over det tilbudet vi gir seerne våre der, sier Taalesen.

Kilde: tv2.no