Fem av seks mot bunnlagene

Liverpool har vunnet fem av seks kamper mot lagene på nedre tabellhalvdel denne sesongen. Nå håper alle røde at den trenden skal fortsette mot Fulham i morgen.

Fulham har på sin side den svakeste statistikken i ligaen mot lagene på øvre tabellhalvdel. Fem tap av fem mulige.

Gjestene fra London har kun vunnet en gang på 32 turer til Anfield. De har tapt 22 av kampene, og spilt uavgjort ni ganger. Seieren kom i 2011/12-sesongen. Martin Skrtels selvmål den dagen er eneste gangen Fulham har klart å sette ballen i mål på Anfield på sine sju siste besøk. Liverpool har vunnet begge ligakampene som har vært spilt mellom klubbene siden den gang, med en målscore på 7-1. I tilsvarende kamp i fjor vant de røde 4-0.

Liverpool har sluppet inn bare tre mål på 12 Premier League-kamper hjemme mot Fulham.

Luis Suarez og Daniel Sturridge har scoret flere ganger denne sesongen enn hele Fulham-laget til sammen.

Liverpool holdt buret rent i sine tre første ligakamper denne sesongen, men har etter det sluppet inn mål i sju kamper på rad. De røde har vunnet alle de seks ligakampene hvor de har scoret først, noe som er den beste statistikken i divisjonen.

Liverpool har ledet til pause i sju av sine 10 ligakamper så langt.

I hele kalenderåret 2013 er Daniel Sturridge toppscorer i Premier League sammen med Robin van Persie og Christian Benteke. Alle har gjort 18 mål. Sturridge sitt eneste Premier League hat-rick kom mot Fulham i mai.

Jordan Henderson har spilt hvert eneste minutt i Liverpools 10 Premier League-kamper denne sesongen. På denne tiden i fjor hadde han fortsatt ikke startet en eneste ligakamp, og kun fått 77 minutter som innbytter.

Fulham har kun en gang scoret mer enn ett mål i en Premier League-kamp denne sesongen, nemlig da de slo Crystal Palace 4-1. De har kun holdt nullen i to av 13 kamper totalt denne sesongen, men har holdt nullen i tre av sine fem siste ligabesøk på Anfield.

Fulham har kun vunnet 15.5% av alle sine bortekamper i Premier League.

Kilde: BBC Sport