Femte møte i ligacupen

Manchester United og Liverpool har møtt hverandre fire ganger tidligere i ligacupen. Liverpool vant finalene mellom lagene i 1983 og 2003.

Anfield-klubben vant også 4.runde-kampen i 1985, mens Manchester United vant i tredje runde på Old Trafford i 1991.

På Old Trafford har The Red Devils vunnet samtlige av sine fem siste kamper mot Liverpool i alle turneringer. Manchester-klubben har ikke tapt mot Liverpool på Old Trafford siden Liverpools strålende 4-1 seier der i mars 2009.

Manchester United står bokført med tre seire, en uavgjort og to tap på sine seks kamper denne sesongen. Vertskapet i morgen kveld har bare tapt en av sine 10 siste ligacupkamper på Old Trafford, mens de ni andre er vunnet.

Wayne Rooney har gjort tre mål på de tre siste kampene på Old Trafford mot Liverpool.

Liverpool er på sin side ubeseiret i sine siste seks bortekamper i alle turneringer. Fire er vunnet og to er endt uavgjort.

The Reds har vunnet alle sine seks siste ligacupkamper på bortebane, og de har sluppet inn kun fire mål i løpet av disse.

Daniel Sturridge har scoret for Liverpool i klubbens to siste kamper mot Manchester United.

For vertene er det store spørsmålet om Robin van Persie spiller morgendagens kamp, etter at han sto over lokaloppgjøret mot Manchester City med en lyskeskade. Forsvarsspillerne Rafael og Phil Jones er tvilsomme, mens vingene Nani og Wilfried Zaha kan få sjansen i denne kampen.

Kilde: BBC Sport