Finaletap for Wilson og Ngoo

Hearts, med den utlånte Liverpool-duoen Danny Wilson og Michael Ngoo på laget, tapte den skotske ligacupfinalen 3-2 mot St Mirren.

Begge de to utlånte Liverpool-spillerne var å finne i Hearts sin startoppstilling, og begge fullførte hele kampen. Det hele begynte så bra for Edinburgh-klubben, som tok ledelsen etter 10 minutters spill. Men St Mirren klarte å utligne før pause, og gikk opp i en 3-1 ledelse etter hvilen. Hearts reduserte til 3-2 i det 85.minutt, men klarte aldri å utligne. Michael Ngoo pådro seg forøvrig gult kort i kampen.

I Premier League spilte Andy Carroll hele kampen da West Ham tapte 2-0 for Chelsea på Stamford Bridge. Den utlånte Liverpool-spissen satte en ball i nettmaskene i første omgang, men ble avblåst for å ha dyttet David Luiz i ryggen like før han satte ballen i mål.