Fokus rettes mot Cardiff

Etter å ha banket Tottenham i deres egen lekegrind, retter manager Brendan Rodgers blikket mot lørdagens møte med Cardiff på Anfield.

- Vi har fortsatt mye arbeid som skal gjøres. Vi har Cardiff til helgen, og det blir en skikkelig vanskelig kamp, for Malky Mackay har gjort det strålende der, og fått dem organiserte. Det var han som fikk dem opp i Premier League, slår Rodgers fast til Talksport.

- Etter Cardiff-kampen har vi to kamper som jeg virkelig ser frem til. Det er to bortekamper, men etter vår prestasjon i går er det noe jeg virkelig ser frem til, fortsetter Liverpool-manageren.

Tittelprat vil han imidlertid ikke høre snakk om.

- Alle drømmer om å vinne ligaen, og forhåpentligvis vil jeg gjøre det en dag. Det er grunnen til at jeg kom til Liverpool. Men ingen lag har gått fra sjuendeplass til å vinne ligaen. Det er det ingen som har klart.

- Året før jeg kom til klubben ble Liverpool nummer åtte, så nummer sju i fjor. Vi kjemper for å komme med i Champions League igjen, konstaterer manageren.

- Du spiller selvsagt ikke for å komme på fjerdeplass. Alle ønsker å vinne. Men det er ingen lag som har gått fra sjuendeplass til å vinne ligaen. Vi forsøker bare å forbedre oss.

- Vi har hatt noen tilbakeslag på veien, noe alle lag har. Men når du kan sende ut en melding ved å reise til en av rivalene dine og spille godt og få et så godt resultat, gir det deg større tro og selvtillit, og prestasjonen i går vil gi oss nettopp det.

I intervjuet på Talksport benyttet Rodgers anledningen til litt ekstra ros av Luis Suarez, som nå står bokført med 17 mål denne sesongen etter to nye scoringer på White Hart Lane.

- Han er helt utrolig. Fra en managers perspektiv er det bare en ren fornøyelse å jobbe med ham, og det blir bare mer fornøyelig for hver dag som går. Han er en utrolig ydmyk mann. Det er han virkelig. Og jeg tror du ser at han begynner å bli mer moden.

- Han er en oppriktig fyr. Det eneste han ønsker å gjøre er å spille fotball på aller høyeste nivå, og du ser av prestasjonene hans at det er noe han fortjener. Men han elsker Liverpool, profilen til klubben, Anfield og supporterne. Alt passer ham.