Før kampen: Liverpool – Hull

Liverpool kan ha Steven Gerrard tilbake i startoppstillingen mot Hull i morgen, etter at han har blitt friskmeldt av sin hamstringskade.

Joe Allen (lyskestrekk) og Mamadou Sakho (hamstring) vil nok stå over denne kampen etter skadene de pådro seg mot Chelsea. Daniel Sturridge, Jon Flanagan, Jordon Ibe, Jose Enrique og Sebastian Coates er fortsatt ute.

BBC Sport finner det sannsynlig at Hull-manager Steve Bruce fortsetter med det laget som knuste Fulham 6-0 på søndag. Bruce må trolig også denne gangen klare seg uten vingen Robbie Brady, som sliter med en lyskeskade. Sone Aluko er ute med en muskelskade i leggen, mens Stephen Quinn kan være tilbake fra en hamstringskade.

Liverpool har vist god hjemmeform i første halvdel av sesongen. Med unntak av tapet for Southampton har de vunnet alle sine hjemmekamper, inkludert seks på rad nå, og har gjort 23 mål på disse.

Hull starter ned nye året på 10.plass med 23 poeng. De slo Liverpool 3-1 på KC Stadium i desember, og dette var første gang i historien at tigrene har slått de røde. Liverpool har vunnet 12 av de foregående kampene, mens fire har endt uavgjort.

Liverpool har vunnet tre av sine fem Premier League-kamper mot Hull. En klubb Luis Suarez aldri har scoret mot. To av Hulls sju Premier League-mål mot Liverpool har vært selvmål av henholdsvis Jamie Carragher og Martin Skrtel.

Liverpool har tapt sine to siste ligkamper. Det er første gang denne sesongen at Liverpool har tapt to kamper på rad. De røde har imidlertid vunnet sine seks siste hjemmekamper, og åtte av sine ni ligakamper på Anfield denne sesongen. Bare Manchester City har gjort flere mål på hjemmebane enn Liverpools 25.

Av Luis Suarez sine 19 ligamål denne sesongen har 16 kommet mot lag på nedre halvdel av tabellen. Det er kun Tottenham (2) og Everton han har gjort mål mot av lagene på øvre tabellhalvdel.

Liverpool har gjort det første målet i 14 av sine ligakamper denne sesongen, noe som er mest i divisjonen.

Hull fikk med sin flotte 6-0 seier over Fulham satt en stopper for en rekke på fire kamper uten seier. Robert Koren scoret to mål i kampen mot Fulham, og det var første gang en Hull-spiller gjorde mer enn ett mål i noen kamp denne sesongen.

Hull har aldri vunnet en Premier League-kamp i januar. Det har blitt 3 uavgjort-kamper og fire tap på tigrene.

Steve Bruce håper å vinne begge kampene mot Liverpool for første gang siden han var manager for Birmingham i 2004/05-sesongen.

Med sin storseier over Fulham ble Hull det fjerde laget til å score fem mål eller mer i en ligakamp denne sesongen. De andre tre som har klart det er Liverpool, Manchester City og Newcastle.

Hull har bare vunnet en og har tapt seks av sine ni bortekamper denne sesongen.

Liverpool har vunnet sju og ikke tapt noen av sine 8 tidligere hjemmekamper mot Hull i alle turneringer. De har gjort minst to mål i alle disse kampene.