Forberedt på ny tålmodighetsprøve

Brendan Rodgers vet at Liverpool kanskje må være tålmodige på hjemmebane mot Crystal Palace for å finne veien til nettmaskene og ta tre poeng.

Mot Manchester United nettet Daniel Sturridge vinnermålet allerede etter fire minutter, men mot Southampton kom aldri scoringen. Sydkyst-klubben reiste hjem med alle poengene. Brendan Rodgers vet at Crystal Palace kan bli en ny tålmodighetsprøve.

- I moderne fotball er lagene gode defensivt. Taktisk er det begrenset med rom, spesielt på hjemmebane, uttaler Brendan Rodgers til Liverpoolfc.com.

- Man må være tålmodig. Lagene møter bare ikke opp og blir overspilt. Spesielt hvis du ikke får et tidlig mål – scoring i de første 20-25 minuttene – så kan det bli vanskelig.

- Vi er et lag i utvikling og begynner å forstå den siden av spillet. Du kan ikke score i hvert angrep.

- Noen ganger må du ha bevegelse på ballen, forstyrre motstanderens organisering og så må du ha øye for den avgjørende pasningen og håpe at målene kommer derfra.

- Det er noe som krever tålmodighet fra spillerne, men også fra supporterne. Men de er kunnskapsrike, så de vet det.

Etter 0-1-tapet hjemme mot Southampton har Liverpool spilt to gode bortekamper. Forrige helg ble det 3-1-seier mot Sunderland.

- Jeg er ikke den som dveler ved for mye av det negative. Vi skuffet mot Southampton. Vi fortjente kanskje ikke å tape, men gjorde ikke nok for å vinne.

- Vi ser på de områdene, når det gjelder cornere, som vi kan gjøre det bedre på. Men vi må komme oss videre. Vi har beveget oss videre med en god prestasjon i Sunderland.

- Vi elsker å spille på hjemmebane. Anfield er en god plass for oss å være. Dette året, 2013, har vist det. Forhåpentligvis kan vi fortsette den statistikken, som er å spille bra og få resultater, og forbedre den.