Forhandlingene fortsetter

Liverpool Daily Post melder at Liverpool FC fortsetter forhandlingene med Inter Milan om en overgang for midtbanespilleren Philippe Coutinho.

Lokalavisen virker temmelig sikker på at Liverpool klarer å sikre seg den unge brasilianeren som sitt andre kjøp i januarvinduet.

Liverpools første bud på 6 millioner euro (£5M) ble avslått av Serie A-klubben, men på Anfield skal man være beredt til å øke sitt bud for å få gjennomført overgangen.

Inter trenger pengene, og skal ifølge Daily Post være villige til å gi slipp på 20-åringen. Spilleren har også indikert at han ønsker en overgang til Anfield-klubben.

Daily Post skriver at Liverpool FC føler seg trygge på at ytterligere forhandlinger denne uken vil føre til en positiv utgang på saken. På Anfield anser man Coutinho som et spennende talent. Han er hurtig, teknisk begavet og kan brukes i flere posisjoner. Han kan spille både sentralt på midtbanen, ute på vingene eller som en tilbaketrukket spiss.

Liverpool Daily Post skriver videre at en overgang for Coutinho ikke vil stoppe Liverpool fra å hente inn Blackpools Tom Ince. Men det vil kun skje om prisen er riktig for Anfield-klubben.

Liverpool verdsetter som kjent Ince til £6M, og Anfield-klubben har rett på 35% av overgangssummen, og er dermed ikke beredt til å betale mer enn £4M i rene penger til Blackpool. Championship-klubben forlanger ytterligere £2M, men dette kravet akter ikke Liverpool å innfri.