Formennenes valg av årets spiller

Andy Carroll ble valgt til «Chairmen’s Player of the Year» av David Sullivan og David Gold i West Ham. London-klubben ønsker å beholde spissen utover denne sesongen.

Andy Carrolls fremtid i Liverpool er usikker. West Ham-formennene David Sullivan og David Gold er imidlertid godt fornøyd med hva spissen har prestert i West Ham denne sesongen. 24-åringen er deres valg av årets spiller i London-klubben.

- Jeg har aldri blitt «Chairmen’s Player of the Year» tidligere. Det er en ny pris her, og jeg visste ikke at den skulle deles ut, men jeg er selvsagt i skyene over å motta den, sier Andy Carroll til West Hams offisielle nettsted.

- London er langt hjemmefra, men jeg har trives hvert minutt. Jeg kjente noen av spillerne her fra tidligere, og alle de andre har ønsket meg velkommen i troppen, så det har vært flott. Min mor og far liker også å komme ned og være hos meg og se kamper. Jeg liker å se dem, og de er meget velkomne. West Ham er en flott klubb.

Andy Carroll har scoret syv mål på 24 kamper for West Ham denne sesongen, men har også vært bidragsyter til flere nettkjenninger. Spissen er manager Sam Allardyce’ førstevalg på spissplass.

- Jeg må selvsagt holde meg skadefri og vise hva jeg kan på trening. Det er ikke i mine tanker at jeg kommer til å starte hver uke dersom jeg er skadefri. Hvis jeg ikke trener eller spiller bra, kommer jeg ikke til å bli førstevalget lenger. Jeg må fortsette å gjøre mitt ytterste og vise meg frem på trening, for deretter å se hvor det fører meg.

De seneste ukene har Carroll spilt noe av den beste fotballen i sin karriere. Han har scoret mål og skapt problemer for noen av de beste forsvarerne i England. Defensivt har han også hjulpet til ved å klarere cornere og frispark.

- Jeg synes jeg har gjort det bra etter at jeg ble skadefri i februar, ikke bare med scoringene mine, men jeg har også skapt en del. Jeg har bydd på meg selv så godt jeg har kunnet, og det er virkelig det det har handlet om. Så lenge jeg er i eller rundt straffefeltet, kan jeg få gjort noe.

- Det spiller ingen rolle hva som skjer. Jeg kommer til å jobbe hardt for laget jeg spiller for. Denne sesongen har vært flott for meg.

Andy Carroll ser positivt på låneoppholdet i West Ham.

- Det har vært utrolig. Spillerne i garderoben og på treningsfeltet og humøret har vært utrolig, og det har også supporterne vært. Fotballmessig har det vært en flott sesong for meg.

- Det har vært mye snakk om meg fra folk som ikke kjenner meg, og de sier saker om meg, men har aldri møtt meg. Folk har hørt historier. Da jeg kom hit, trodde kanskje mange av spillerne på historiene, men jeg føler at flesteparten, om ikke alle, er nære venner nå. Jeg tilbringer hver dag sammen med dem, og det er stort. Jeg har trives hvert minutt.

David Sullivan opplyser at West Ham snart vil gå i samtaler med Liverpool for å få ti len permanent overgang for Andy Carroll.

- Vi ville like å beholde ham utover denne sesongen. Vi skal snart sette oss ned med Andy og Liverpool for å få fremgang på den fronten, sier Sullivan til West Hams offisielle kampprogram.