Fornøyd matchvinner

Fabio Borini ble den store helten i Tyne-Wear derbyet i går. Nå håper den utlånte Liverpool-angriperen han at han vil få mer spilletid på Stadium of Light.

22-åringen ble utlånt til Sunderland like før overgangsvinduet stengte. Han spilte 20 kamper for Liverpool etter £10,4M-overgangen fra Roma forrige sommer, men måtte denne sesongen til en annen klubb for førstelagspill. Det har det så langt ikke blitt mye av - italieneren har kun startet en kamp, og ellers blitt benyttet som innbytter.

I går ble han den store helten da han scoret vinnermålet like før slutt i lokaloppgjøret mot Newcastle.

 

- Jeg har alltid kjempet. Selv i Liverpool forrige sesong da jeg var skadet, så ga jeg aldri opp. Det er grunnen til at målet betyr så mye for meg. Jeg kom hit for å spille, og har ikke spilt mye enda, men jeg har jobbet hardt på trening hver dag, og det var belønningen, sier han til ChronicleLive. 

 

- Det handlet ikke bare om målet, men arbeidet jeg gjør hver dag på trening, som er det viktigste. Kampen er bare en refleksjon av treningsøktene. Jeg må vise manageren hva jeg kan.

 

Målet sikret Sunderland sin første seier for sesongen.

 

- Jeg husker alt av det - selv at supporterne kom på, og hvilke klær de hadde på seg.

 

Sunderlandmanager Gus Poyet var fornøyd med italieneren etter kampen.

 

- Jeg har sett han på trening, og så at han kontrollerte ballen bra. Den første touchen er nøkkelen, for med den andre touchen så vet jeg hvilke kvaliteter Fabio har. Jeg er veldig glad på hans vegne, for han var nær en startplass. Noen ganger får spillerne hva de fortjener, og det var viktig for han og for oss alle for fremtiden, sa Poyet til Sunderlands hjemmesider.