Fornøyd med fortjent avansement

Alex Inglethorpe synes hans gutter mer enn fortjente 1-1 mot Arsenal. Målscorer Villyan Bijev og tilrettelegger Jordon Ibe ser fram mot store kamper mot Manchester United.

Siden Liverpool U21 er garantert å bli nummer tre i elitegruppen vil man spille semifinale i sluttspillet, mot Manchester United. Denne kampen spilles lørdag 11.mai. De røde spiller sin siste ligakamp mot nettopp Man Utd førstkommende mandag, og må vinne denne med to mål for passere rivalen på tabellen å sikre seg retten til å få spille på Anfield. Et svakere resultat vil bety at reservelaget står foran to kamper på Old Trafford.

- Dette var veldig fortjent, konkluderte trener Alex Inglethorpe med etter at Liverpool fikk det ene poenget mot Arsenal som garanterer plass i sluttspillet. – Ut fra det vi viste i 1.omgang skulle vi ha vunnet.

- Spesielt før pause var vi veldig sterke en mot en på kantene, og jeg synes vi spilte meget bra på et vanskelig underlag, men når vi ikke får utdeling begynner du å lure på om det er «en av de dagene». I pausen fokuserte vi som lag på at vi ikke måtte gi opp og hele tiden tro på at dette kunne gå.

- Jeg er veldig glad på vegne av Villyan, fortsetter Inglethorpe om målscorer Bijev. – Han har vært skadet, han har måttet vente på arbeidstillatelse, og han har måttet være veldig tålmodig.

- For Jordon Ibe blir det neste at man må bevege seg bedre uten ball, svarte treneren på spørsmål om Liverpools beste spiller mot Arsenal.

- Nå venter to kamper mot Manchester United, som vil være en mulighet til å teste oss selv i hvor bra vi kan være.

- Ord kan ikke beskrive hva jeg føler nå, utbrøt Villyan Bijev til LFC TV rett etter kampen. – Jordan gjorde hele forarbeidet for meg og heldigvis greide jeg å få satt ballen i nettet slik at vi fikk det nødvendige målet som gir oss semifinale. Det har tatt tid med arbeidstillatelse og det har vært vanskelig, men nå ser jeg bare fram til kampene mot Manchester United.

- Jeg synes vi spilte en bra kamp, spesielt den vanskelige banen tatt i betrakting, slo Jordon Ibe fast. – Til slutt fikk vi også det resultatet som vi behøvde.