Fornøyd med Rodgers

Steven Gerrard er godt fornøyd med Brendan Rodgers. Manageren har vist seg som en god leder. Han har gitt unggutter spilletid, mens Downing og Henderson har hatt fremgang.

- Han har tydeligvis støtte fra eierne. At han fikk jobben etter Kenny, var et signal på at han kommer til å bli her en stund, sier Steven Gerrard til Sky Sports.

- Han kommer til å bli gitt tid med å innføre sin filosofi her, noe som ikke kommer til å skje over natten. Det kommer til å ta tid. Vi har vært litt ustabile denne sesongen. I flesteparten av kampene har vi vist at vi spiller på den riktige måten.

- Jeg er meget fornøyd med ansettelsen av ham og hvordan det har gått hittil. Hans lederskap er strålende. Han legger armen rundt spillerne og snakker med dem. Han gir spillere muligheten. Han har hentet inn unggutter i troppen og gitt dem en tillit i vanskelige stunder. Når det ikke går så bra, foretrekker vanligvis managere å gå for erfarne spillere.

- Manageren har fått fart på spillere. Stewart Downing har vært het, mens Jordan (Henderson) har livnet til, og det er akkurat det vi trenger.