Fornøyd med sesongstarten

Daniel Agger er meget godt fornøyd med måten Liverpool har startet sesongen på.

Når Premier League nå tar pause på grunn av landskamper ligger Liverpool på andreplass, bak Arsenal kun på antall scorede mål.

- Starten vi har fått på sesongen har vært en fornøyelse. Det er bare å se hvor vi ligger på tabellen. Men vi er klar over at andre lag nok vil gi oss konkurranse om de fire øverste plassene. Premier League er en ekstrem hard liga, hvor alle kan slå alle. Vi skal fortsette å ta en kamp om gangen, sier Agger til BT.

- Det er en stor opplevelse å være visekaptein i en så stor klubb som Liverpool. Det er ikke mange som får oppleve det. Jeg er glad for ansvaret jeg har fått, fortsetter dansken.

Det bekymrer ikke midtstopperen at han startet på innbytterbenken i siste ligakamp mot Crystal Palace.

- Nei, det gjør det ikke. Jeg spilte fra start i de tre første ligakampene, men den siste måneden har jeg slitt litt med skader. Jeg kjenner meg selv og min kropp, og vet at jeg får problemer innimellom. Det skjedde nå, men jeg frykter ikke for min plass på laget. Slett ikke.

- De andre har gjort det godt i mitt fravær, og det er flott at det er konkurranse om plassene. Dersom vi skal være med i toppen av Premier League må det være konkurranse om alle plasser på laget. Jeg har vært i klubben i åtte år nå, og vet hvordan det fungerer i en klubb som Liverpool.