Fornøyd med Suarez i uvant rolle

Luis Suarez gjorde sitt 22.mål for sesongen mot Arsenal, trass i at han spilte mesteparten av kampen i en uvant rolle som venstrekant.

- Dette var ikke helt nytt for ham. Han har spilt et par kamper i 10'er-rollen for oss, og han har også vært den tredje spilleren på midtbanen, uttaler manager Brendan Rodgers til Liverpool Echo.

- Arsenal spiller med tre midtbanespillere, og jeg måtte sørge for at vi fortsatt hadde overtaket der, så jeg gikk for Jordan Henderson og Lucas der sammen med Luis, slik at vi hadde tre, fortsetter nordiren.

- Både i Ajax og Groningen spilte Luis som «falsk ving». Han er en annen type ving enn Theo Walcott, men uansett hvor han spiller vil han alltid være direkte og gå rett på mål.

- Luis har spilt i tre posisjoner for meg, og har vært komfortabel i alle. Han har også scoret i alle posisjonene han har spilt. Det er flott når du har en så fleksibel spiller.

- Alle spillere har sin favorittposisjon, men Luis kan spille rett rundt hjørnet for Daniel Sturridge, som gir oss fart, styrke og nærvær. Suarez er smart og dyktig, og kan spille like ved hans side. Luis jobbet veldig hardt for laget i denne kampen.