Fornøyd så langt

Brendan Rodgers er fornøyd med de tre spillerforsterkningene som har kommet inn så langt, men håper på enda en mann til før overgangsvinduet stenger ved midnatt norsk tid.

I dag har Tiago Ilori, Mamadou Sakho og Victor Moses signert for klubben. Manageren er fornøyd så langt, men venter på en spiller til. Ifølge BBC er spilleren Shay Given.

- Jeg er veldig fornøyd. Vinduet i sommer har vært produktivt for oss. Sakho som vi hentet inn var kanskje en overraskelse for mange, for han var høyt verdsatt i PSG og er en fransk landslagsspiller, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- De to mest erfarne spillerne, og spesielt Sakho, kan spille på laget nå, men vi har også et øye på fremtiden. Unge Ilori er et fantastisk talent. Han har en bra størrelse, er elegant, sterk og kan spille den fotballen vi ønsker å spille.

 

- Vi fikk Victor Moses på lån, og han er en ung spiller jeg har kjent siden han først kom til landet. Jeg hadde han i Chelsea i noen uker da jeg trente ungdomslaget der. Han var i Crystal Palace, og vi ønsket å kjøpe han, men han endte opp med å bli i Palace, noe som var riktig for han, for han spilte for førstelaget, gjorde det veldig bra og fikk overgangen til Wigan.

 

- Jeg har visst om Victor lenge, og vet hvilke kvaliteter han har. Han er en type offensiv spiller som jeg liker. Han er strålende med ballen, er en flott teknikker og kan spille på venstre og høyre. Publikum vil elske han, for han liker å runde spillere, men jobber også bra. Vi er glad han ble tilgjengelig, for han er en spiller som kan gjøre det veldig bra for oss.

 

Han sier at overgangen til Mamadou Sakho var stort for klubben.

 

- Han er en spiller de ikke ønsket å miste, men han hadde sagt fra om at han ikke kom til å signere en ny kontrakt, og det var en situasjon folkene våre fulgte med på, og de skal ha stor takk for det harde arbeidet deres som gjorde at vi kunne tiltrekke oss en spiller av hans kaliber. Han er en fransk landslagsspiller, og har spilt i mange av deres kamper, og var viktig for PSG. De kjøpte noen andre spillere så han fikk begrenset med spilletid. Med alderen, potensialet han har og ferdighetene - han er veldig sterk, rask, og gir oss balanse ettersom han kan spille både venstreback og midtstopper. Det er tøff konkurranse, ikke bare i kamper, men hver dag på trening, og det vil forbedre oss.

 

Rodgers har tidligere sagt at han ønsker en venstreving slik at han kan bruke Coutinho mer sentralt i banen.

 

- Victor kan spille hvor som helst i front, men hans beste posisjon er kanskje til venstre hvor han kan skjære inn og bruke høyrefoten. Det vil kanskje gi Philippe flere muligheter til å spille som tredjemann, og linke mellom midtabnen og spissene.

 

Han bekrefter at han håper på en spiller til.

 

- Det vil ikke bli så mye mer, men vi prøver kanskje å hente inn en til og venter på klarsignalet fra den andre klubben. Utenom det så gjorde vi mye arbeid tidlig, og har prøvd å ikke legge det til denne gale dagen der fotballen går berserk. Vi prøvde å kontrollere det og få spillerne inn så tidlig som mulig. Det betyr at vi kan gå å kose oss på Bill Shankly-middagen, og se frem til å møte noen av de store spillerne fra fortiden, og noen fra Bill sin familie. Det bør bli en god kveld med alle spillerkjøp gjort.