Første landslagsmål for Sturridge

Daniel Sturridge fikk være med på Englands målfest. Sterk seier for Danmark og Daniel Agger. Uavgjort for Skrtel og Reina.

Daniel Sturridge kom inn etter 55 minutter i kampen mot San Marino. Da stod det 6-0 til England. Sturridge gjorde selv 7-0 da han headet inn en cross ved bakre stolpe, hans første seniormål for England. Engelskmennene vant til slutt 8-0. Defoe (2), Oxlade-Chamberlain, Young, Lampard, Rooney samt et selvmål besørget de øvrige målene. Steven Gerrard satt på benken gjennom hele kampen.

Danmark har fått et tung start på sin VM-kvalifisering, men slo tilbake med en sterk 3-0 seier i Olomouc mot Tsjekkia. Alle målene kom etter pause. Kaptein Daniel Agger spilte hele kampen.

Martin Skrtel spilte hele kampen og pådro seg et gult kort da Slovakia måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Litauen.

Pepe Reina hadde nr.1 på ryggen, men satt på benken gjennom hele kampen da Spania fikk beskjedne 1-1 hjemme mot Finland.