Fortsatt optimist

Brendan Rodgers sier at han fortsatt er optimist, og på ingen måte har gitt opp å kapre fjerdeplassen i Premier League.

- Jeg kan ikke kontrollere hvordan ting jeg sier blir fremstilt i mediene. Dersom jeg sier det samme til seks ulike personer, vil vi få seks ulike tolkninger av det jeg sa, uttaler Rodgers til Daily Mail.

- Jeg kommer imidlertid alltid til å si at noe er mulig så lenge det er matematisk mulig. Dersom vi for eksempel vinner 10 av våre siste 12 kamper, vil det ta oss nær fjerdeplassen. Så lenge det finnes en sjanse, må jeg beholde optimismen min.

- Så vi har ikke gitt opp, selv om vi vet det kommer til å bli veldig vanskelig. Jeg ønsker ikke å bli hengt ut som en tosk. Realiteten er at det fortsatt er matematisk mulig.

- Jeg har nådd så langt som jeg har gjort i livet fordi jeg er optimistisk. For meg er glasset alltid halvfullt. Jeg har også forsøkt å selge den tankegangen til spillerne, for dersom du ikke tror du klarer det, vil du heller aldri klare det. Så enkelt er det.

- Du kan leve et visst antall dager uten vann, men du kan ikke leve et sekund uten håp. Du har ingen sjanse til å oppnå det du ønsker om du ikke har håp. Så lenge det er matematisk mulig, vil jeg fortsette å være optimist.