Fowler tok også farvel

Den tidligere toppscoreren tror møtet med The Kop på søndag var hans siste kamp. Robbie mener Steven Gerrard konkurrerer med Kenny Dalglish om tittelen tidenes beste.

Robbie Fowler scoret 183 mål for Liverpool, men fikk aldri tatt noe skikkelig farvel til publikummet som kalte ham «Gud» da han avsluttet sin andre periode i klubben i mai 2007. Han var derfor takknemlig for å få om lag 20 minutter under kampen mot Olympiakos.

- Jeg elsket det, jeg tror ikke det finnes mange bedre følelser enn å ta på seg den røde trøya, fortalte Robbie til LFC TV.

- Når du kommer utpå der og får en mottakelse som det, da er det utrolig. Det er noe du ikke kan sette ord på.

- Jeg er takknemlig for det. Dette dreide seg imidlertid om Steven. Hva jeg vil si om han er at det ikke er mange som er nærme Kenny som Liverpools beste spiller gjennom tidene. Han har ikke bare gjort det men i manges øyne, mine inkludert, har han overgått det. Hvilken prestasjon det er.

- Det var spesielt. Jeg spurte ham da vi var på turné, at jeg gjerne ville være involvert. For å være ærlig har min karriere fislet noe ut. Jeg har ikke offisielt lagt opp, men det virker som at dette vil være min siste kamp. Det kan ikke ha skjedd på en bedre måte, foran et fullsatt Anfield i testimonialkampen for Steven. Det er noe jeg vil ta med meg resten av livet.