Gerrard sendte England til VM

Steven Gerrard fastsatte sluttresultatet til 2-0 mot Polen, og England er dermed klar for VM. Daniel Sturridge byttet ut i det 82.minutt. Raheem Sterling ubenyttet reserve.

England er kvalifisert for VM-sluttspillet i Brasil etter 2-0 mot Polen. Engelskmennene produserte mange sjanser i første omgang, men det var likevel bare Wayne Rooneys scoring i det 41. minutt som skilte lagene til pause.

Polen skapte også sine farligheter, og engelskmennene kunne ikke slippe jubelen løs før Steven Gerrard tok saken i egne hender i det 88.minutt. Landslagskapteinen passerte flere motspillere før han løftet ballen forbi keeper Wojciech Szezesny og i mål. Det var Gerrards 21. scoring på 107 landskamper. Han er nå spilleren med fjerde flest landskamper for England, bare bak Peter Shilton (125 kamper), David Beckham (115) og Bobby Moore (108).

Daniel Sturridge ble byttet ut i det 82. minutt, mens Raheem Sterling var ubenyttet reserve.