Gerrard ser frem mot neste sesong

Steven Gerrard mister kampene mot Fulham og Queens Park Rangers på grunn av at han må opereres for en skulderskade. Kapteinen har derfor allerede begynt å se frem mot neste sesong.

- Det er skuffende å miste de to siste kampene, men om jeg skal være helt ærlig så er det ikke så viktig for meg personlig å spille alle ligakampene denne sesongen. Det er viktigere at jeg er skadefri og tilgjengelig for laget. Derfor har den medisinske staben og jeg bestemt at det var best å få unna denne operasjonen nå, slik at jeg er klar igjen til preseason-treningen starter, uttaler Gerrard til LFC TV.

- Jeg er veldig skuffet over å miste de to siste kampene, men på dette stadiet er det trolig bedre at en annen spiller får spille, for han kan prestere bedre enn meg ettersom skulderen er ganske vond.

Gerrard avslører at han pådro seg skaden i januar, men takket være stor innsats fra klubbens medisinske støtteapparat har han spilt fast på laget helt frem til nå.

- Jeg pådro meg skaden da vi møtte Oldham i FA-cupen, etter at jeg kom inn som innbytter. Den har blitt slått opp igjen og forverret flere ganger siden den gang. Det medisinske støtteapparatet har vært strålende. De har hjulpet meg mye, og har lagt ned mye hardt arbeid for å få meg ut på banen.

- Jeg føler at formen min har vært god denne sesongen. Jeg synes jeg hadde en litt treg start etter EM, men har blitt bedre og bedre jo lenger ut i sesongen vi kom. Jeg synes det har vært en fin sesong, selv om det er skuffende å ikke vinne noe.

Det faktum at Gerrard står over kampene mot Fulham og Queens Park Rangers betyr at han i lokaloppgjøret mot Everton spilte sammen med Jamie Carragher for siste gang.

- Jeg er sikker på at Jamie er ute etter å avslutte karrieren sterkt. Fulham på bortebane er en vanskelig kamp, men jeg har troen på at vi skal vinne. Vi spiller veldig bra på bortebane. Studerer man våre siste bortekamper, så burde vi ha vunnet komfortabelt både mot Aston Villa og Reading, mens vi knuste Newcastle.

- Klarer vi å prestere i nærheten av det samme nivået som i de kampene, er jeg sikker på at vi tar tre poeng mot Fulham.

- Jamie Carraghers siste kamp blir mot QPR. Jeg tror alle spillerne i garderoben, alle supporterne og hele staben vil gi Jamie det løftet han trenger, og sørge for at han avslutter karrieren med en seier.

- Den største skuffelsen for meg er at jeg går glipp av Jamies siste kamp. Jeg kan ikke dele den kampen med ham. Men det vil jo alltid være hyggelig å si at den siste kampen jeg spilte sammen med Jamie var lokaloppgjøret mot Everton.

- Forhåpentligvis legger han ikke på seg så alt for mye i løpet av sommeren, slik at han kan spille sammen med meg i testimonial-kampen min!