Gerrard spent på 2013

Steven Gerrard har tro på at laget beveger seg i riktig retning. Et ungt mannskap vil få noen tilbakeslag på veien. Fokus må være på å forbedre ligaplasseringen.

Steven Gerrard har vært en av Liverpools mest fremtredende spillere siden Brendan Rodgers tok over i sommer. 32-åringen har scoret fire mål og har syv målgivende pasninger i ligaen i 2012/13. Men til tross for Gerrards form og 13 ligascoringer av Luis Suarez, ligger Liverpool på 9.plass i Premier League.  Kapteinen har gode forhåpninger foran 2013.

- Det er mye positivt når vi går inn i det nye året, skriver Steven Gerrard i sin spalte i kampprogrammet til Sunderland-kampen.

- Jeg er spent på dette Liverpool-laget. Jeg tror oppriktig at vi beveger oss i riktig retning. Det kommer til å bli noen tilbakeslag på veien, slik som tapet mot Villa, fordi vi har en meget ung spillerstall.

- Men klubber defineres av hvordan de reagerer på motgang. Jeg vet at denne gruppen har stor viljestyrke og samhold. Som kollektiv vil vi lære og bli bedre.

- Vi må forbedre ligaposisjonen, og det må være vårt fokus. Men vi har også kamper i to store cupturneringer å se frem til andre del av sesongen