Gerrard tilbake på Melwood

Steven Gerrard har begynt forberedelsene til neste sesong to uker tidligere enn lagkameratene. Liverpool-kapteinen forventes å kunne ta del i fullt preseason-program.

Steven Gerrard har returnert til Melwood tidlig for å starte preseason-treningen, melder Liverpool Echo. 33-åringen var tilbake på Liverpools treningsfelt denne uken, og det er to uker tidligere enn resten av Brendan Rodgers‘ tropp kommer i gang med forberedelsene til neste sesong.

Gerrard spilte hvert minutt av Liverpools Premier League-kamper forrige sesong frem til et skulderproblem tvang ham til å forlate banen 17 minutter før slutt mot Newcastle 27. april. Han spilte 90 minutter helgen etter i det målløse Merseysidederbyet på Anfield, før det ble besluttet at Liverpool-kapteinen måtte gjennomgå en skulderoperasjon.

Steven Gerrard mistet Liverpools to siste kamper for sesongen og Englands treningskamper mot Irland og Brasil. Han jobber nå med å komme tilbake etter skaden. Det er forventet at scouseren vil kunne ta full del i Liverpools preseason-program og være tilgjengelig til sesongstarten mot Stoke 17. august.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken