Gerrard uenig i transferpolitikken

Steven Gerrard mener det må være rom for å hente erfarne spillere til Liverpool. 24-årige Oussama Assaidi er den eldste spilleren klubben har betalt transfersum for det seneste året.

Fenway Sports Group ønsket ikke å betale £6M for Clint Dempsey i august ettersom 29-åringen ville ha liten videresalgsverdi. Liverpool har derimot hentet en hel del yngre spillere. Oussama Assaidi på 24, Fabio Borini 21, Joe Allen 22, Samed Yesil 18 og Daniel Sturridge 23. Strategien har passet ansettelsen av en trener med Rodgers' bakgrunn fra spillerutvikling på ungdomsnivå og FSGs filosofi. Steven Gerrard er derimot ikke overbevist om transferpolitikken.
 
- For å være ærlig er jeg uenig i transferpolitikken, sier Steven Gerrard til The Guardian.

- Jeg har sett mange spillere i verden som har gått til klubber i en alder av 28, 29 eller eldre og gjort en fantastisk jobb. Et eksempel er Gary McAllister da han kom hit. Hovedeksempelet for øyeblikket er dersom Chelsea ikke beholder Frank Lampard og en annen klubb kommer inn og får ham. Han produserer topp offensive midtbaneprestasjoner de neste to årene. Noen kommer til å gjøre et røverkjøp. Hvor gammel er han, 34?
 
- Jeg kan forstå politikken at alle ønsker unge, lysende, britiske spillere. Jeg kan forstå det, men jeg er ikke 100% enig at det bare bør være slik.Jeg synes du må tilføre erfaring til unge gode spillere også, fordi i denne ligaen og på dette nivået trenger du erfaring.

- Jeg lærte mye av Gary McAllister. Jeg ser på Aston Villa. Flesteparten av dem kommer til å bli fantastiske spillere med tiden, men etter min mening trenger laget to eller tre eldre hoder til å veilede dem. Stilian Petrov er et stort savn for dem. For å bli suksessfull på dette nivået trenger du den rette miksen.