Gerrard ute i inntil seks uker

Liverpool Echo melder at Steven Gerrard blir ute i inntil seks uker med hamstringskaden han pådro seg mot West Ham. Kapteinen kan miste åtte kamper.

Steven Gerrrard måtte forlate banen i det 56. minutt mot West Ham med en hamstringskade. Ifølge Liverpool Echo blir Liverpool-kapteinen satt ut av spill i inntil seks uker etter at en scan avdekket omfanget av skaden.

Gerrard blir trolig på sidelinjen frem til midten av januar, og kan komme til å miste hele åtte kamper. I den perioden har Liverpool viktige bortemøter med topp fire-rivalene Tottenham, Manchester City og Chelsea, samt kamp i 3.runde av FA-cupen.

Rodgers er allerede uten Daniel Sturridge, som er ute til slutten av januar med en ankelskade, og venstreback Jose Enrique, som er kneoperert og ute til februar.

Daniel Agger, som forventes tilbake fra sykdom til bortekampen mot Tottenham, vil ta over kapteinsbindet i Gerrards fravær. Lucas Leiva vil komme tilbake inn på midtbanen.

Simon Mignolet tror laget skal klare å håndtere fraværet av Steven Gerrard.
- Steven er selvsagt meget viktig for oss, uttaler Simon Mignolet til Liverpool Echo.

- Han slår innlegg av god kvalitet. Det var ikke hyggelig å se ham forlate banen på den måten.

- Vi har en grei nok stall til å håndtere skader og slikt. Jeg er sikker på at noen andre vil komme inn og prestere.

- Vi har også andre ledere på laget. Vi må fortsette å spille på samme måte. Vi går til hver kamp med håp om å ta tre poeng. Vi skal dra til Tottenham og være positive. 

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken