Glad for å slå tilbake

Brendan Rodgers sier at laget fikk seg en påminnelse om at alle kamper i Premier League er tøffe borte mot Hull, og er glad de røde slo tilbake i kveld.

Liverpool har enda ikke tapt to ligakamper på rad under Brendan Rodgers. Laget slo knallhardt tilbake og satte Norwich på plass i kveld.

 

- Vi fikk en påminnelse i helgen. I Barclays Premier League er det ikke lenger slik som for noen år siden, da topplagene kunne vinne på 75 prosent og bare komme seg gjennom kampen, vinne den, og gjøre seg klar for den neste, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

 

- Du kan ikke gjøre det lenger. Nivået er slik at alle lagene er sterke, mange investerer og det er stor konkurranse i ligaen. Vi er ikke gode nok enda til å spille på 70-75 prosent. Vi må være helt fokusert på spillet vårt. Men jeg må være rettferdig - og gir spillerne skryt, for gjennom kalenderåret har vi vært det.

 

- Hull var en påmminelse for oss om at dersom noen ikke spiller på sitt beste, og de andre ikke presser, jobber eller er sultne, så kan du fremdeles tape for hvem som helst. Det var påminnelsen. Vi må ha en profesjonell innstilling og prestere, og heldigvis har vi startet å gjøre det på Anfield nå.

 

Luis Suarez stikker av med alle overskriftene etter kampen, men manageren trekker også frem Coutinho.

 

- Coutinho var briljant. Jeg synes han var en playmaker, og han var utmerket. Han hadde selvtillit og den arrogansen med ballen. Vi satte inn teknikerne våre i laget i dag for å kontrollere og dominere med ballen, og de gjorde det veldig bra.